Gość Web-Support Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2015 (edytowany) Witam, Od długiego czasu poszukuję odpowiedzi na jedno pytanie - mianowicie jak nazywa się piosenka odtwarzana w tym fragmencie tego filmu https://www.youtube.com/watch?v=6ffJ0Wa9EIA&feature=youtu.be&t=264 Za odpowiedź z góry dziękuję. Edytowano Listopad 27, 2015 przez Web-Support (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2015 (edytowany) Może podasz minutę w której to coś leci? Bo ja tu słyszę ze 3.. Edytowano Listopad 28, 2015 przez Westbam (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2015 Może podasz minutę w której to coś leci? Bo ja tu słyszę ze 3.. Youtube ustawia automatycznie czas na 4:25 więc pewnie o nią... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Web-Support Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2015 Może podasz minutę w której to coś leci? Bo ja tu słyszę ze 3.. Odrazu po uruchomieniu... Specjalnie dałem start na 4:25. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2015 Metallica "Enter sandman" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Web-Support Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2015 Metallica "Enter sandman" Wielkie dzięki! Do zamknięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach