bybunny 540 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2015 tylko u ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2015 Zechce ktoś "wynająć" root'a na tym limitowanym serwerze z Online?E3 1220v2, 8 GB RAM, 2x 1 TB (sprzętowy RAID), brak limitu transferu, możliwość dokupienia jednego adresu IP - wszystko za lekko ponad 100 PLN miesięcznie (23,37 EUR), więc dobra oferta Nie mogę przenieść go na inne konto w Online. Nie mogę zmienić danych na fakturze. Jeśli nie znajdzie się chętny do godzinki 22, to serwer przepadnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2015 W Online trzeba rezygnować dwa tygodnie wcześniej, o ile dobrze pamiętam. Nie wystarczy nie opłacić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2015 Należy zrezygnować do 20 dnia obecnego miesiąca - inaczej płacisz za kolejny Dogadałem się z supportem, serwer już zwrócony, pieniędzy albo nie pobrali, albo zwrócą. Także jestem bezstratny, a serwer niestety przepadł..Miłego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach