dawidek492 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2015 Witam do sprzedaży mam witryne www.umowsienaseks.pl Strona jest słabo odwiedzana ponieważ jej nie reklamuję chciałbym by ktoś ją dalej poprowadził. Cena za jaką sprzedaje jest małą częścią za którą ją kupiłem. Do wszystkiego dodaje plan marketingowy w którym można zarobić od 2 tyś miesięcznie. Więcej zdjęć podam zainteresowanym na mail. 1528 zarejestrowanych userów 40 ogłoszeń. Płatności automatyczne sms i przelew dotpay. Zapraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2015 (edytowany) Dlaczego ją sprzedajesz? Swoją drogą ciekawy tekst... "REJESTRACJA DLA KOBIET może być darmowa! Wystarczy, że prześlesz nam 3 swoje zdjęcia z kartką A4 na której wpiszesz określony tekst oraz podasz do weryfikacji konto z portalu społecznościowego." Edytowano Listopad 26, 2015 przez pekus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawidek492 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2015 Sprzedaje ponieważ nie mam czasu na jej reklamę i może komuś bardziej sie przyda posiadam też plan marketingowy z którym na tej stronie zarobisz od 2tyś w górę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2015 hmmmm...rozumiem...ale ja w takim przypadku wolalbym sprzedać taki projekt jakiemuś znajomemu...koledze...kumplowi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2015 (edytowany) Wszystkie strony tego typu mają ten sam problem: niewiele chętnych kobiet. To jest bardzo trudny problem do rozwiązania i nawet wielki Ashley Madison musiał się uciekać do zakładania fałszywych profili. Edytowano Listopad 26, 2015 przez blfr (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawidek492 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2015 Wszystkie profile są prawdziwe więc nie wiem o co chodzi i kobiety też się rejestrują i ogłaszają.Nie mam żadnego kolegi który by chciał stronkę kupić więc wystawiłem tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawidek492 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2015 NOWA CENA 1800zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawidek492 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2015 Podbijam najniższa i ostateczna cena 1600zł. Aukcja allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=5879203777 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawidek492 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2016 Sprzedam taniej propozycje cen proszę na pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawidek492 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2016 Licytacja od 1 zł zapraszam. http://allegro.pl/zarabiaj-serwis-ero-premium-sms-i-przelewy-i5945173415.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NightWing 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2016 Tonący brzytwy się chyta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2016 Sprzeda za 20 zł to zrozumie wartość swojego serwisu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawidek492 0 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2016 Nie sprzedam nawet za 2 koła bo serwis zarabia więc jaki to będzie miało sens? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metrowy 18 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2016 Pewnie że nie sprzedasz ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NightWing 0 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2016 Nie sprzedaż bo nikt nie kupi, W ogóle coś z Tobą nie tak jest, chłopcze od erotyki. 23 grudnia "1600 zł", a dzisiaj znowu 2000 zł? Czym to jest spowodowane? Wysokim kursem dolara? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2016 Nie sprzedam nawet za 2 koła bo serwis zarabia więc jaki to będzie miało sens? To sobie ją zatrzymaj jak taka żyła złota . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawidek492 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2016 Sprzedane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2016 Nie sprzedam nawet za 2 koła bo serwis zarabia więc jaki to będzie miało sens? A jednak sprzedałeś za 355 zł hipokryto . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
borabora 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2016 ciekawe co na to użytkownicy...http://7.allegroimg.pl/original/13/59/45/17/34/5945173415_3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawidek492 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2016 (edytowany) A mogę wiedzieć o co ci chodzi? Mała aktualizacja userów jest 1713 i większość aktywna Temat do zamknięcia. Edytowano Luty 17, 2016 przez dawidek492 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2016 Pewnie o publikację adresów email... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach