Artix 34 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2015 Znalazłem niedawno na Facebooku firmę zajmującą się relacjami biznesowymi, która - według mnie - chyba potrzebuje nowego logo, bo to, którym dysponują teraz, a zostało zrobione na zamówienie, przypomina mi trochę logo tego napoju Vegas (font, styl, rozumiecie). Puściłem wodze fantazji i wymyśliłem takie cuś, nazwa zmieniona bo w gruncie rzeczy robiłem to też dla siebie w ramach portfolio. Co sądzicie o takim prostym logotypie? http://s22.postimg.org/pzlmepych/people.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2015 Cóż, szczerze to słabo to wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2015 Może bardziej konstruktywnie? Zależy mi na czymś prostym i jednocześnie ładnie się prezentującym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2015 Po prostu biorąc pod uwagę ilość dostępnych pomysłów jakie są w głowie + kolorystyka + forma graficzna i użyta czcionka to co przedstawiłeś jest nijakie. Nie gniewaj się ale napisałem to co czuję patrząc na nie. Nie chcę użyć bardziej wyrazistego określenia jak do d...y ,pomimo że w tym przypadku by było nawet odpowiednie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2015 Krytyka mnie nie zraża, tylko liczyłem na to że ktoś mi coś doradzi jeśli w grafice siedzi i się na niej zna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafiki Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2015 (edytowany) www.logopond.com - popatrz jak wyglądają prawdziwe loga, może coś Cię zainspiruje Edytowano Listopad 23, 2015 przez Rafiki (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach