t9omek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2015 Witam, chciałbym przenieść bazę wordpressa z jednego serwera na inny, wykorzystuje do teo phpmyadmin. Jednak przy próbie importu wyskakuje mi błąd Błąd Zapytanie SQL: -- -- Table structure for table `wp_commentmeta` -- DROP TABLE IF EXISTS `wp_commentmeta` ; MySQL zwrócił komunikat: Dokumentacja #1046 - No database selected jak mogę to naprawić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2015 Musisz wejść do nowej bazy, użyj do tego linku po boku - tam gdzie są wyświetlone wszystkie bazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t9omek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2015 Czyli muszę stworzyć nową bazę (pustą) i do niej importować tą ? dobrze rozumiem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gutek 23 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2015 Tak na nowym serwerze tworzysz bazę danych i dopiero po jej wybraniu w phpmyadmin importujesz dane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2015 Najlepiej stwórz sobie nowego użytkownika od razu nadaj mu ograniczone prawa i zaznacz stwórz bazę o nazwie takiej jak użytkownik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2015 Czyli muszę stworzyć nową bazę (pustą) i do niej importować tą ? dobrze rozumiem ? Przepraszam ze zapytam, ale czy tam gdzie jesteś nie masz wsparcia technicznego? Wiem ze to może nie jest oczywiste dla ciebie ale żeby coś przenieść musisz mieć miejsce by to zrobić. A żeby zrobić musisz je przygotować - czyli utworzyć pustą bazę by następnie ją zapełnić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach