kom4r 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2006 jak wyżej / oferty PW / Czekam na oferty co za tyle moge dostac najlepiej SETUP = 0zł :> Traffic b.o / - najlepiej ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
servis 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2006 Prosiłem o niezaśmiecanie zbędnymi cytatami? Drugie ostrzeżenie. [shive] Za wiele nie dostaniesz wejdz na http://serwerydedykowane.pl/ tam mają dedyki po 199 ,00 ale osobiście nie polecam. Może ja miałem tylko złe wspomnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2006 Za wiele nie dostaniesz wejdz na http://serwerydedykowane.pl/ tam mają dedyki po 199 ,00 ale osobiście nie polecam. Może ja miałem tylko złe wspomnienia. Co bylo nie tak z www.serwerydedykowane.pl ? Podaj więcej szczegółów. ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
servis 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2006 Co bylo nie tak z www.serwerydedykowane.pl ? Podaj więcej szczegółów. ed Wszystko za dopłatą admin za dopłatą (poza wer. podstawową do 3godz reakcji) aktualizacja pakietów za dopłatą panele za dopłatą do zarządzania czyli jak policzyłem prawie drugie tyle trzeba wydać dodatkowo. Moge się mylić. To fakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2006 @elock: kom4r nie szukał maszyny managed więc nie mieszaj mu w głowie. @ednet: poczytaj temat o serwerydedykowane.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luki 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2006 Słuchaj mam taka oferte, zobacz sobie www.netdirekt.de i tam oferta Pentium2400 za 260 zl mam przez posrednika h4e.pl jak cos na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2006 Oczywiście lepiej kupić prosto w netdirekt, wyjdzie taniej i sto razy pewniej niż w nikomu nie znanej firmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2006 @ednet: poczytaj temat o serwerydedykowane.pl czytalem wiele na temat serwerydedykowane.pl a bylem ciekaw czym elock.pl się rozczarowal? jakościa serwerów, supportem a on po prostu rozczarowal się ofertą. ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2006 Rozczarował się tym, że za marne 199/mc nie miał all-inclusive z adminem, zarządzaniem i drinkami z palemką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luki 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2006 Oczywiście lepiej kupić prosto w netdirekt, wyjdzie taniej i sto razy pewniej niż w nikomu nie znanej firmie. Nie znana firma ? :> www.host4ever.pl inaczej dawniej zwana www.serverownia.pl ? Nie mow ze nie slyszales Co do tego ze bezposrednio w netdirekt to robia problemy jak nie jestes niemcem Po drugie trzeba przelew zagraniczny i nie masz polskiej fakturki VAT na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2006 Serverownia.pl? Reanimacja trupa? Stara marka miała już zbyt krytycznie-żałośnie-fatalną opinię? No to pogrzebałeś swoje szanse. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2006 Ahhhh i Pan piokło... nic dodać nic ująć... parodia ;-) Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeterSim 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2006 rusel chyba pomyliłeś serverownia.pl z serveradmin.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Swisti Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2006 Co do tego ze bezposrednio w netdirekt to robia problemy jak nie jestes niemcem Po drugie trzeba przelew zagraniczny i nie masz polskiej fakturki VAT na to Nie, nie robią, chyba że rodzice zapomnieli mi o czym powiedziec :> Co do przelewu to też bzdura, bo wystarczy zwykłe konto na inteliho/mbank. Jedynie co do faktury to się zgodze :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2006 Z tego co wiem to h4e.pl nie wszedł jeszcze w VAT, więc raczej nie będzie FVAT tylko Rachunek .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2006 www.exportal.pl - ten posrednik wydaje sie o wiele bardziej wiargodny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2006 Witam serdecznie Oto nasza oferta: 1 Lokalizacja: Holandia Konfiguracja podstawowa: Procesor: AMD AThlon XP 2000 RAM: 512MB Dysk: 40GB HDD Transfer: 5MBIT ~ 1625 GB Ilość IP: 5IP Gratis APC - port zdalnego rebootu Cena: 239.00 zł / miesiąc Aktywacja: 229.00 zł Ceny netto 2 Lokalizacja: USA Procesor: AMD SEMPRON 2600 Dysk: 80GB IDE Hard Drive Ram: 512MB DDR RAM Transfer: 1000GB Ilość IP : 5 użytkowych Prywatny VLAN : Tak Port: 10MBIT Cena: 309.00 zł / miesiąc Aktywacja: 19.00 zł Ceny netto 3 Lokalizacja : Wlk Brytania Intel Celeron 3.0GHz 512MB RAM 80GB Dysk 1TB Transferu ~ 325 GB Aktywacja : 259zł netto Cena : 299zł netto /miesiąc Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2006 Transfer: 5MBIT o gwiazda nowa jednostke wymyslil. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2006 Myślałem, że to forum o webhostingu przelicznik mbit>gb winnien być znany , ale skoro @patrick nie znałeś przelicznika/jednostki już Ci spiesze z pomocą . 1MBIT ~ 325 GB 5MBIT ~ 325*5 ~ 1625 GB Mam nadzieje , że pomogłem Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kom4r 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2006 heh :> kupie do 490zł ( msc z aktywacja... ) potrzebuje duzego transferu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kom4r 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2006 Masz może GG ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2006 Jest w moim profilu [ 1200524 ] @kom4r masz coś z PW nie tak bo się nie da do Ciebie wysłać wiadomosci [ stąd napisałem tutaj .. - jesli mozna to prosiłbym moderatora o wyczyszczenie tematu ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kom4r 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2006 @Fujara - miałem pełną skrzynke PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2006 Edit Wypadałoby wszystko przeniesc do kosza ... sam temat już raczej nieaktualny można zamknąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dinek 19 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2006 Witam, Mozemy zaoferowac Panu nastepujace serwery dostepne od reki: Intel Celeron 2.4GHz 512MB RAM 80GB HDD 1000GB transferu Debian/Suse/Fedora Oplata miesieczna: 200PLN brutto Intel P4 2.53GHz 512MB RAM 40GB HDD 2000GB transferu Debian/Suse/Fedora Oplata miesieczna: 200PLN brutto Intel P4 2.4GHz 1GB RAM 80GB HDD 3000GB transferu na porcie 100mbit Debian/Suse/Fedora Oplata miesieczna: 280PLN brutto Intel P4 3GHz 1GB RAM 2x120GB HDD 4000GB transferu na porcie 100mbit Debian/Suse/Fedora Oplata miesieczna: 380 PLN brutto lub AMD XP 2800+ 1.5GB RAM 2x120GB HDD 3000GB transferu na porcie 100mbit Debian/Suse/Fedora Oplata miesieczna: 350 PLN brutto Kontrakt miesieczny z 30-dniowym okresem wypowiedzienia. Nie oferujemy panelu Cpanel. Directadmin 45PLN brutto miesiecznie lub 240PLN brutto oplata jednorazowa. Licencja Windows 2003WEB - 80PLN brutto miesiecznie. Lokalizacja: Frankfurt, Tenovis Lacza: 7Gbit (Netdirekt): 2Gbit Telia 1Gbit KPN 1Gbit Global Crossing 1Gbit Lambdanet 2Gbit DeCIX Serdecznie pozdrawiam. Dino Strzeminski dino@exportal.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach