outmc 1 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2015 Witam Mam VPSa o parametrach : Pojemność dysku : 50 GBMiesięczny pakiet transferu : 100 GBLimit procesora 2 x 3 GHzPamięć RAM (gwarantowana) : 2048 MBPamięć RAM (dostępna) : 4096 MBopcja administracji czy znajdę coś praktycznie o połowe mniejszego ? pamięć może zostać. zależy mi na pomocy w przeniesieniu danych i dostosowanie portalu . proszę o oferty niżej , wybiorę najlepszą i napiszę na pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2015 Jaki budżet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2015 zależy co dostane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2015 zależy co dostane Podaj budzet - wtedy usługodawcy mogą się do niej odnieść i zaproponować ci coś w tej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2015 do tej pory płaciłem 99 zł brutto miesięcznie, szukam czegoś tańszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2015 Pogadaj z @Marek607 z Biznes-Host.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2015 biznes host mi nie odpowiada, kiepska była z nimi współpraca więc czekam na inne oferty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2015 Co ma być na tym vpsie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2015 portal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2015 A coś więcej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2015 link do strony wyłącznie na pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trif 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2015 ja polecam hitme.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2015 Prześlij mi link na PW, być może będziemy Ci mógł coś zaproponować, chociaż nie obiecuję, bo to tak mało jak na barszcz ta połowa ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2015 połowe mniejszego a nie połowe ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2015 To źle zrozumiałem, zobacz nasz Hosting Dedykowany: http://www.mzone.uk/pro-managed Pakietów nie będziemy zmniejszać, bo cena jest ustalona za cały serwer, ale być może będzie odpowiedni dla Cienie. Tylko od razu uprzedzam, na serwerze nie można instalować gier typu Minecraft z wyjątkiem gier przeglądarkowych, te można swobodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2015 połowe mniejszego a nie połowe ceny A możesz mi wyjaśnić jaki jest sens zmiany VPS'a na mniejszy za tą samą cene? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2015 Zapraszam do nas, ofertę hostingu vps z administracją znajdziesz https://hitme.pl/hosting-dedykowany/ oraz /https://hitme.pl/hosting-vps/. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2015 ehhh napiszę jeszcze raz bo chyba źle się wyraziłem . Posiadam VPSa o parametrach : Pojemność dysku : 50 GBMiesięczny pakiet transferu : 100 GBLimit procesora 2 x 3 GHzPamięć RAM (gwarantowana) : 2048 MBPamięć RAM (dostępna) : 4096 MBopcja administracji płacę 99 zł brutto miesięcznie. Ponieważ portal nie generuje już takiego ruchu co kiedyś chciałbym zmienić na coś mniejszego i oczywiście za mniejsze pieniądze. @Pekus czy teraz rozumiesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach