miras 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2015 Witam, posiadam kilka baz danych i pomyślałem, że mogę je w jakiś sposób wykorzystać, łącznie ok.80k rekordów, tematyka stron, z których bazy pochodzą Hosting gier / www / vps itp. (ok. 40k) Counter strike ( ok. 30k ) Sport (10k) Mogę "Wynająć" komuś te bazy pod mailing, ewentualnie jak ktoś ma jakiś pomysł na inne wykorzystanie tych baz, bądź chciałby kupić jakąs bazę - zapraszam na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siebek 4 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2015 Ja mam pomysł, ja mam! Można jeszcze zrobić "delete" - nie przybędzie nam spamu na skrzynkach ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miras 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2015 Nie wiem czy na to wpadłeś, ale dzięki Tobie właśnie przybyło spamu na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mekon 6 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2015 Tę bazę masz zarejestrowaną w GIODO? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach