obscure 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2015 Witamy, poszukujemy admina do stałej współpracy na zasadzie: "zadanie - rozliczenie" Wymagania: - Bardzo dobra znajomość CPANEL/WHM - Bardzo dobra znajomość zabezpieczania serwerów (przed atakami oraz przed spamem) - Doświadczenie (nie interesują nas nowicjusze) - FVAT - Doświadczenie w prowadzeniu serwerów hostingowych - Oczywiście podstawą jest bardzo dobra znajomość linuxa - Konkretne działanie bez przerzucania winy, tłumaczeń etc. - I najważniejsze TERMINOWOŚĆ Mile widziana znajomość: - systemów virtualizujących - środowiska zimbra - panelu DA Prosimy o pisanie na priv wyłącznie, gdy ktoś spełnia powyższe wymagania. Szukamy do stałej współpracy. W zgłoszeniu prosimy wskazać stawkę godzinową pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2015 Wszystko tutaj, razem z tymi mile widzianymi. Kontakt: (Jak awaria to 24/7, jak nie ma ciśnienia to w biurze siedzę od 8 do 17-18)m.adach@vipower.pltel: 723-176-427100zł netto /godzinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2015 Dodam jeszcze od siebie iż miałem przyjemność korzystania z usług @malu i bardzo sobie ceniłem jakość wykonanej usługi - pomoc z nietypowym skryptem z nietypowymi ustawieniami. Mogę śmiało i "bez ściemy" polecić usługi w zakresie administracji świadczone przez użytkownika @malu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2015 To ja w takim razie również chciałbym gorąco polecić użytkownika @malu Wszystkie projekty które wykonuje i zlecenia które są przez niego rezalizowane, cechują się wysokim poziomem profesjonalizmu, zaangażowania i terminowości. Jeżeli zaś chodzi o konfigurację usług poczty elektronicznej i walki ze spamem to posiada iście mistrzowskie umjejętności oraz wiedzę. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach