KeeX 9 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2015 Witajcie. Jeśli ktoś odwiedzał w ostatnim czasie stronę ProSerwer (xaa.pl), to na pewno zauważył nową szatę graficzna strony. W porównaniu z poprzednią, ta jest na pewno dużo ładniejsza - to oczywiście tylko moja opinia, ale pewnie zostanie podzielona przez wiele osób. Mam natomiast pytanie, co o tym myślicie? Wiem, że ProSerwer jest często utożsamiane z klientami wieku gimnazjalnego, stąd pytanie - wierzycie w nową jakość ? http://proserwer.pl/?d=aktualnosci PS. Nie jest to żaden temat z cyklu "Co u konkurencji", piszę tak bardziej prywatnie. Pozdrawiam, Mateusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2015 Hosting Xaa.pl był moim pierwszym w życiu płatnym hostingiem. Wtedy, kiedy posiadałem proste strony oparte o HTML i czasami testowałem jakieś większe skrypty - było zawsze okej. Do tego CPanel oraz płatność SMS. Miałem wtedy 12 lat i było fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2015 Hah... W wieku 15 lat używałem xaa.pl jakieś 2lata, fajnie wygląda szata, podoba mi się. Ciekawe jak z jakością serwerów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2015 Pierwszy płatny hosting, na który wydawało się pieniądze, które się uzbierało (SMS oczywiście). W wolnej chwili trzeba będzie to sprawdzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2015 Oferta również odświeżona, trzeba będzie ich sprawdzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach