hippo 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2015 Cześć Poszukuję hostingu poczty pod własną domenę. Wymagania - pojemność do 10GB - max 10 kont pocztowych - nieograniczona ilość aliasów - catch all - pobieranie poczty z innych adresów - klient webowy roundcube lub rainloop - filtrowanie poczty (sieve) - dobry antyspam Dzienny ruch to max 30 maili cena do 120 zł brutto rocznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2015 Wejdź na https://hostinghouse.pl, tam znajdziesz pewnie dobrą ofertę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2015 Hej Jak chcesz usługę poczty napisz do mnie na maila (jest w profilu) a uruchomię dla ciebie testowe konto. Po przetestowaniu skorzystasz na 100%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2015 Zapraszam do nas Basic One będzie idealny pod takie zastosowanie http://www.mzone.uk/basic-ssd: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hoste.pl 8 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2015 Zachęcam do zapoznania się z naszą ofertą i opcją Serwer Start: https://www.hoste.pl/hosting/serwer-start Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hippo 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2015 SiXwishlist - mam u was konta z pro mailem niestety ale wasz panel jest w ogóle nieczytelny. MZone - wykupiłem konto dla testów i nie znalazłem imapa,przekazywania poczty do odpowiednich folderów oraz możliwości pobrania emaili z innych kont pocztowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2015 SiXwishlist - mam u was konta z pro mailem niestety ale wasz panel jest w ogóle nieczytelny. To za wiele mi nie mówi , z jakiego okresu jest ta usługa, Chodzi mi o rok założenia 2012 , 2013, 2014, 2015? Dużo się zmieniło ,ponieważ usługa poczty stanowi integralną część jeżeli chodzi o zasoby innego projektu którego podstawą jest jedynie usługa poczty. Jak bym znał ID klienta lub z ilu liczb się składa to powiedziało by mi to znacznie więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hippo 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2015 To za wiele mi nie mówi , z jakiego okresu jest ta usługa, Chodzi mi o rok założenia 2012 , 2013, 2014, 2015? Dużo się zmieniło ,ponieważ usługa poczty stanowi integralną część jeżeli chodzi o zasoby innego projektu którego podstawą jest jedynie usługa poczty. Jak bym znał ID klienta lub z ilu liczb się składa to powiedziało by mi to znacznie więcej. chyba o to chodzi Client ID: 15658 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2015 Dziękuję, do 24 godzin zostanie zmieniony panel dla tej konkretnej usługi z opcjami pozwalającymi na rozszerzone zarządzanie pocztą. Zmiana jest zupełnie darmowa i nie będzie miała wpływu na cenę odnowienia usługi. Nowy panel pozwala również na 50 skrzynek pocztowych w ramach posiadanej domeny , która jest dopisana do usługi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafiki Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2015 www.prokonto.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2015 Konto w hekko za 80 zł, z domeną PL w cenie. W zasadzie wszystkie parametry będą znacznie wyższe niż potrzebujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hippo 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2015 temat do zamknięcia wybrałem hoste.pl jako jedyni mieli te funkcjonalności które były mi potrzebne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hoste.pl 8 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2015 Dziękujemy za wybór Hoste.pl!Polecamy się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach