Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2015 Cześć Szukam ogarniętych firm, które są partnerami Della i nie zdzierają każdego grosza. Chcę przedłużyć support NBD na serwery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2015 Zadzwoń do Senetic (https://www.senetic.pl/) - u nich zazwyczaj mamy wszystko o wiele tańsze niż normalnie. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2015 hmm.. zapomniałem o nich. Właśnie wrzuciłem temat do handlowca, u którego różne rzeczy kupujemy. Ogólnie jest jakaś zlewa w dellu na przedłużanie supportu. Dell bezpośrednio pierdzielnął taką cene, że dorzucając niewiele wiecej kupię jeszcze jedną maszynę, która będzie leżeć w szafie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
areq 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2015 Ensalta.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KeeX 9 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2015 One System? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mcbarlo 61 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2015 Może 112it.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2015 Ogólnie wyceny są takie, że opłaca się bardziej kupić kolejny serwer i wcisnąć go do szafy A nóż kiedyś będzie z niego pożytek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2015 Ogólnie wyceny są takie, że opłaca się bardziej kupić kolejny serwer i wcisnąć go do szafy A nóż kiedyś będzie z niego pożytek. Albo mi opchniesz za grosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach