jrura 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2015 Witam serdecznie, obecnie mam hosting w zenboxie, lecz ze względu na rozwój potrzebujemy wsparcia Java. Szukam czegoś na zamianę. Co mamy: ~10 aplikacji/stron interntowych o skromnym odwiedzinach ~200 tygodniowo każda ~50 kont mailowych. Dodatkowo potrzebowalibyśmy: SVN Codereview (Gerrit, Codebrag) Bug tracker (Redmine) wiki Contunuous Integration (Jenkins) W firmie mamy 3 duże projekty po kilka osób (~4) więc myślę że to tez nie będzie jakoś wielkim obciążeniem. Oczekuje stabilności i godnego supprotu. Czy jest ktoś w stanie mi doradzić soc? Myślałem nad ovh ale nie bardzo wiem jak to rozwiązać. Może jakis VPS? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Maciej 42 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2015 Moim zdaniem oferta MyDevil.net będzie dla Ciebie idealna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jrura 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2015 Dzięki, przejrzę sobie ofertę tej firmy. Odezwę się jeszcze. Rozmawiałem z ludzmi od hekko. Z tego co się dowiedziałem, rónwnież można zainstalować java u nich na serwerach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2015 Dzięki, przejrzę sobie ofertę tej firmy. Odezwę się jeszcze. Rozmawiałem z ludzmi od hekko. Z tego co się dowiedziałem, rónwnież można zainstalować java u nich na serwerach. Jak nie chcesz być straszony prawnikami to unikaj tej firmy. Z MyDevil będziesz zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jrura 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2015 Mam dedyka na hekko kilka lat i jakos nigdy nie miałem problemu, a support maja tez super. Moze nie płaciłes zbyt długo? a co byście polecili z ovh? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2015 Z ich dedykami nie miałem kontaktu, natomiast po prawie roku na wirtualce niesmak pozostaje duży... Na forum przedstawiciel Hekko też jakoś kultury nie przejawia. Z OVH oferta Kimsufi albo SYS, natomiast wirtualka z MyDevil też będzie ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MyDevil.net 24 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2015 Zapraszam do nas:) https://www.mydevil.net/oferta.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2015 @jrura Jeśli się jeszcze nie zdecydowałeś to łap: http://www.wykop.pl/wpis/15150641/z-okazji-11-11-mamy-dla-was-kod-rabatowy-ktory-zmn/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jrura 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2015 @Filipsiu dzięki i tak przespałem. Jeszcze nie podjałem decyzji. Podoba mi sie oferta MyDevil jest przerzysta bo jak wchodze na OVH to nie wiem gdzie rece wlazyc.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dentarg 46 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2015 Jak ogarniasz (lub któryś z Twoich współpracowników) administrację linuxem to kup VPSa. Z VPSem zawsze zrobisz konfigurację taką jak chcesz a nie taką jaką ma hosting. Na pewno nie brałbym kimsyfi pod poważne projekty (o ile są poważne). pzdr, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jrura 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2015 @Dantarg własnie sobie ogarńałem VPS z ovh i zobaczymy jak to bedzie Dzięki za pomoc wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2015 Jaki masz budżet miesięczny na ten projekt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach