Verbatino 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2015 Witam,Poszukuje serwera VPS obsługiwanego przez system Windows (dowolna wersja).Warunki :- Lokalizacja tylko i wyłącznie Warszawski atman,- Min. 2 GB RAM (najchętniej 4GB)- Min. 2x2 GHz proc - Dysk min. 30GB (chętnie SSD)- IP - 1 szt.- Korzystna cena - Wysoki uptimeProszę o konkretne oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Insider 43 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2015 Rzuć okiem na webh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Verbatino 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2015 Rzuć okiem na webh.pl Dzięki. Też ich wygooglowałem... Niestety chyba nie ma w czym więcej wybierać w atmanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Verbatino 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2015 Poszukiwania nadal aktualne. Niestety webh.pl nie trzyma serwerów w ATMAN Warszawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dinek 19 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2015 Jaki budzet ma Pan na to? Pozdrawiam, Dino Strzeminski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2015 @Verbatino: Jak to nie w ATMAN? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Verbatino 0 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2015 @Verbatino: Jak to nie w ATMAN? Tak piszą na stronie... Jednak gdy wykupiłem u nich serwer okazało się, że do datacenter ATMAN im bardzo daleko... Po zgłoszeniu tego tematu okazało się, że "nie zaktualizowali strony"... Jednak zachowali się OK oferując gratis miesiąc usługi - pozytyw ze strony webh.pl Historia zgłoszenia: Jaki budzet ma Pan na to? Pozdrawiam, Dino Strzeminski Myślę, że ok. 100 zł/mc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach