Vertisan 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2015 Witam! Poszukuję taniego serwera VPS dla początkującego użytkownika (na start do zabawy, głównie pod PHP - Symfony2), najlepiej coś w okolicach 10-15zł/msc (mile widziana też opcja płatności na 6msc) P.S. Z góry odrzucam oferty typu "Mam dedyka, mogę ci udostępnić, dogadamy się" (raz się już przejechałem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2015 W tym budżecie - microvps.pl - ma dobre opinie tu, na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seomajster 14 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2015 arubacloud ma serwer za 4 netto miesięcznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2015 (edytowany) Digitalcloud / mintshost Pozdrawiam Edytowano Listopad 5, 2015 przez Westbam (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2015 Nie bierz mintsa, będziesz żałować... Tylko MicroVPS - najlepszy stosunek wydajności i supportu do ceny 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaziu 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2015 bierz ovh.pl mają tanie VPS'y z KVM 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2015 Gdybyś zwiększył budżet to poleciłbym Biznes-Host.pl - Jestem bardzo zadowolony z tej firmy (a mam sporo tego) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2015 Gdybyś zwiększył budżet to poleciłbym Biznes-Host.pl - Jestem bardzo zadowolony z tej firmy (a mam sporo tego) Zawsze może napisać do mnie ;-) Zapraszam do kontaktu, przy płatności za 6 miesięcy myślę że dobierzemy jakieś optymalne rozwiązanie. W przypadku zainteresowania czy pytan prosze o kontakt na adres marek@biznes-host.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2015 (edytowany) Spr tiktalik! Edytowano Listopad 6, 2015 przez mFilmy.com (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2015 Tylko MicroVPS! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2015 Korzystam z najtańszego VPSa z MH i sprawuje się OK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qedro 1 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2015 (edytowany) Ja posiadam 3 vpsy w mh - 2 najtańsze , 2 dedyki i też ogólnie wszystko jest ok. Co do dedyków zero zastrzeżeń. Z vps'ami też jest dobrze. Z dwa razy trafiła się 15 minutowa awaria w ciągu 2 lat poza tym wszystko działa jak ma. Dziwią mnie opinie co niektórych osób. Chyba że ja dobrze trafiłem. Za mh przemawiają niskie koszta + dobre stawki sms. Edytowano Listopad 7, 2015 przez Qedro (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2015 Chcesz mi powiedzieć że opłacasz trzy serwery dedykowane + VPS-y sms-em? Skoro jesteśmy przy tanich firmach: firmy z polski: mintshost.pl = 18 zł miesięcznie microvps.pl = 12.30 zł miesięcznie firmy zagraniczne: arubacloud.pl = 4.60 zł miesięcznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dentarg 46 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2015 A "ja mam dedyka ;)" i mogę Ci VPSa KVM za 9.99 netto sprzedać. Bez oversellingu, CPU 2,2GHz, 1GB RAM, 20GB HDD (raid10), 500GB transferu, tylko panel brzydki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qedro 1 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2015 (edytowany) Chcesz mi powiedzieć że opłacasz trzy serwery dedykowane + VPS-y sms-em? Skoro jesteśmy przy tanich firmach: Bez jaj. Tego nie powiedziałem. Głównie chodzi o mieszanie mh z błotem. Jest to oferta budżetowa i mam tego pełną świadomość jednak czasami ludzie piszący tutaj opinie na temat tej firmy przeginają. Co do ceny jak ktoś pokombinuje z wpln'ami to wyjdzie go mniej niż 9 pln. Edytowano Listopad 8, 2015 przez Qedro (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KeeX 9 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2015 Korzystam z najtańszego VPSa z MH i sprawuje się OK. Podpis rękami i nogami. Z MH jestem od prawie 3 lat, nie znam lepszej firmy (oczywiście oprócz BH, ale MH jest takim tańszym rozwiązaniem z jakością BH). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach