szeju 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2015 Witam ! Proszę was o pomoc, jestem nowy w tym i troche zielony Chcę stworzyć stronę w zasadzie już jest ale nie wiem jak edytować menu i tekst zawarty w nim Posiadałem kiedyś stronę na wordpress ale to bylo toche latwe, czy do tego stylu nie potrzebny jest zaden skrypt ? jezeli jest potrzebny to prosze was powiedzcie mi skad go sciagnac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2015 Możesz napisać tekst raz jeszcze ale zrozumiale? Ewentualny skrypt chcesz kupić/ukraść/znaleźć darmowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szeju 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2015 Złożyłem strone na darmowym hostingu z tym stylem (po prostu go wrzucłem przez Total Commandera) http://www.templatemo.com/tm-294-wall-shelf Nie wiem jak go edytować. Czy to moze tak działać czy prócz tego stylu ma być jakiś skrypt ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2015 Pliki strony (te które wrzuciłeś na serwer przez Total Commandera) edytujesz dowolnym edytorem HTML. Tutaj polecam program PSPad, jest obsługiwany w języku polskim. Proponuję również zmianę Total Commandera na FileZillę - darmowe, po polsku i bezpieczniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szeju 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2015 a ktoś się orientuje ktore mniej wiecej pliki odpowiadaja za tekst w menu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2015 Nie, przejrzyj plik index.html i poszukaj fragmentu kodu odpowiedzialnego za menu i go edytuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szeju 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2015 Jutro dam znać narazie dzieki za pomoc, jak cos mi sie nie uda to bede pisał z góry dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lorrilo 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2015 DOkładnie, widzę, że jest jakiś problem z menu. Jeżeli możesz to podrzuć go tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
borabora 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2015 DOkładnie, widzę, że jest jakiś problem z menu. Jeżeli możesz to podrzuć go tutaj. gdzie widzisz ten problem?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szeju 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2015 Dobra jest juz git wiem co i jak wczesniej mialem doczynienia z innymi stronkami i nie wiedzialem jak to edytowac jak bede chcial edytowac zawartosc to sobie gdzies tam juz tego w plikach poszukam dzieki za wyjasnienie mozna temat zamknac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach