peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2015 (edytowany) problem rozwiazany temat do usuniecia Edytowano Listopad 2, 2015 przez lanceq (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2015 Próbowałeś zwiększyć limity w puli PHP-FPM? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2015 Jeszcze nie, ponieważ nie zbyt wiem jak powinny wyglądać limity dla takiego VPSa, dałbyś jakiegoś tipa:)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2015 (edytowany) Zwiększ pm.max_children do 10 i sprawdź czy lepiej Możesz też przejść na nowszego PHP (5.6?), który ma wbudowany OPCache. Edytowano Listopad 1, 2015 przez Bartosz Z (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2015 Zwiększyłem pm.max_children do 10 w www.conf, zrestartowałem php fpm i dalej wyskakuje error 500. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2015 Podrzuć jeszcze logi PHP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2015 (edytowany) 50 ostatnich linijek w php error logu Edytowano Listopad 2, 2015 przez lanceq (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2015 Dorzuć moduł: a2enmod headers i zrestartuj apacha. Przeczyść log i patrz co sie pojawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach