xxxxx 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2015 Witam, Posiadam na sprzedaż dwie licencje IP.Board 1. Aktywna licencja jest 5 miesięcy Cena: 300zł (w tym koszt transferu) 2. Nieaktywna licencja Cena: 200zł (w tym koszt transferu) Screen: http://scr.hu/4j6u/82z5c Płatność: Przelew, Paypal Kontakt: PW bądź e-mail: shayyy123@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2015 No tak.. Forum na nulledzie stoi, to licencje można sprzedać http://www.webhostingtalk.pl/topic/52801-itbetapl-w-nowym-swietle/?do=findComment&comment=450460 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2015 Wyprzedziłeś mnie : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2015 (edytowany) //del nie ta karta. Edytowano Październik 27, 2015 przez Rolej (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poppe 13 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2015 (edytowany) . Edytowano Październik 28, 2015 przez poppe (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2015 Przestrzegam przed tym gościem, 2 tygodnie temu zgłosiłem sprawę na policję. Sprzedawał nie swoje forum na kwotę blisko 2500zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Październik 28, 2015 Jakie to forum?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2015 Sprzedawał duże, teraz min forumowisko.pl leagueoflegends.pl my-cs.pl i dużo więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Październik 28, 2015 Pisz do adminów forum, może Ci pomogą przy poszlakach (IP logowania etc) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 28, 2015 Przestrzegam przed tym gościem, 2 tygodnie temu zgłosiłem sprawę na policję. Sprzedawał nie swoje forum na kwotę blisko 2500zł. Znaczy coś takiego jak ja bym chciał opylić za nieco większą kwotę WHT, które nie jest moje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2015 Chyba tez sprzedawał ostatnio netshoot.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poppe 13 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2015 (edytowany) HAHA dobre mialem przeczucie co do tego człeka, ja sam szukam licencji, napisalem tutaj temat, ten pan sie do mnie zglosil, i odziwo pokazal screena ze posiada te licencje, nawet na jednym screenie nie zamazal adresu do forum o LoLu (takie mmoprg-gra, najwieksze polskie forum o niej), ale mu podziekowalem bo smierdzial na kilometr, po tym jak zobaczylem jego temat tutaj z ocena swojego forum na nulled wersji .... ps. pytalem czemu sprzedaje licke z forum LoLa to napisal, ze ma juz "nowy autorski skrypt cms forum i portalu" czy jakos tak .... hehe ciekawe czy admin forum LoLa wie ze był na sprzedaz? Edytowano Październik 29, 2015 przez poppe (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 29, 2015 Sprzedam forum WebHostingTalk.pl oparte na skrypcie IP.Board wraz z aktywną licencją. Jest to największe i najpopularniejsze forum internetowe w kraju poświęcone tematyce webhostingu ale nie tylko Forum posiada wiele aktywnych użytkowników którzy regularnie wypowiadają się. Część użytkowników wypowiada się zazwyczaj nie na temat Cena jakiej oczekuję to 250 PLN. Forum sprzedaję gdyż nie mam czasu na jego dalsze prowadzenie a szkoda żeby się zmarnowało Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KeeX 9 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2015 No trochę pożartowalim, ale zapłaciliście mu jakąkolwiek kwotę? Jeżeli tak to zgłoście (o ile macie chęci i czas) przestępstwo z art. 286 §1 kk, a jeśli nie (choć wam proponował) to art. 13 §1 kk w związku z art. 286 §1 kk. Poinformujcie prawdziwych właścicieli witryn, bo może ktoś naprawdę da się oszukać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2015 Ja poinformowałem i właściciel forum LOL-a był w szoku, wynajął go do przeróbek w IPB... Sprawa się toczy, zobaczymy. Też trochę się dałem nabrać bo nie przeleciałem całego google a na pierwszych stronach nie było nic po jego adresie e-mail z przekrętów a tylko tyle, że go nie lubili i pobanowali na wielu forach. Przesłał mi podpisaną umowę, skany swojego dowodu, wrzucił statystyki na moją prośbę na forum, potwierdził dopisując w stopce że to jego forum więc dlaczego by nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2015 Zaczyna robić się ciekawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2015 Sprawa na policji się troche wyjaśniła - prowadząca moją sprawę dostała pierwsze "zeznanie" tego Pana czyli wywiad dzielnicowego i mieli ponoć ubaw na całym komisariacie bo zeznał iż, tak sprzedał, nie był właścicielem tego forum a pieniądze wydał na imprezy.. Ogółem 3 zdania.. tylko mi pomógł bo sytuacja jest jasna i idą 3 paragrafy, więc jak ma zawiasy za poprzednie wybryki to będą kratki. Pieniędzy pewnie nie odzyskam, ale satysfakcja zostanie. Zobaczymy co dalej z tego wyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2015 http://www.docinek.com/upload/images/medium/2015/06/ale-jaja-ale-jaja.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2015 Hmmm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M54K 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2015 StrefaPC - Ty chyba jesteś powiązany z niejakim Joachimem, coś jednak was łączy/łączyło... był administratorem Twojej strony GameHostingTalk, oskarżałeś Go o nielegalną sprzedaż skryptu ale nie chciałes nic mówic ja jego temat, unikałeś rozmowy, twierdziłeś że nic Was nie łaczy ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2015 StrefaPC - Ty chyba jesteś powiązany z niejakim Joachimem, coś jednak was łączy/łączyło... był administratorem Twojej strony GameHostingTalk, oskarżałeś Go o nielegalną sprzedaż skryptu ale nie chciałes nic mówic ja jego temat, unikałeś rozmowy, twierdziłeś że nic Was nie łaczy ... Ty się dobrze czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2015 StrefaPC - Ty chyba jesteś powiązany z niejakim Joachimem, coś jednak was łączy/łączyło... był administratorem Twojej strony GameHostingTalk, oskarżałeś Go o nielegalną sprzedaż skryptu ale nie chciałes nic mówic ja jego temat, unikałeś rozmowy, twierdziłeś że nic Was nie łaczy ... Bo nic ich nie łączy, StrefaPC odkupił GHT od Joachima (użytkownik SSL). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2015 (edytowany) StrefaPC - Ty chyba jesteś powiązany z niejakim Joachimem, coś jednak was łączy/łączyło... był administratorem Twojej strony GameHostingTalk, oskarżałeś Go o nielegalną sprzedaż skryptu ale nie chciałes nic mówic ja jego temat, unikałeś rozmowy, twierdziłeś że nic Was nie łaczy ... Kolego... po pierwsze wejdź na swoje oryginalne konto a nie się pod anonimkiem chowasz. To po primo. Secundo po co odkopujesz temat sprzed miesiąca? Edytowano Grudzień 9, 2015 przez Filipsiu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach