t9omek 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2015 Witam, mam quiz napisany w javascript. Drugie pytanie jest otwarte, jak mogę dodać kolejne otwarte pytanie ? - odpowiedzi muszą być wysłane na email http://t9omek.da7.mintsowy.pl/ankieta.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2015 Pomógłbym Ci, ale chcesz naciągać ludzi na ich łatwowierność nie będzie łatwych pieniędzy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomasz.bednarek83 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2015 Niestety popieram .... Najpierw Pan Tomek chciał pilnie na już wysłałem do niego pliki i okazuje sie że niepotrzebnie. Za usługę nie zapłacił niestety ... na maile oczywiście nie odpisuje wiadomo dlaczego. Tel wyłączony gg niealtywne. Dziś maila rozsyłam do wszystkich z oferii że jest to zwykły oszust i nic innego. Uwaga na współpracę z tym człowiekiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2015 (edytowany) Wystarczyło zobaczyć co on chce zrobić - weź udział w konkursie, wygraj bon tylko wyślij jeszcze smsa premium. Jak chce takie rzeczy robić to niech nie upublicznia się z tym Edytowano Październik 28, 2015 przez xorg (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomasz.bednarek83 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2015 Myślę że tak kolega zamiast wyjaśnić co i jak tylko za przeproszeniem odbijał piłeczkę. Niech się zajmie dalej swoim biznesem nabierania i oszukiwania ludzi i tyle. Ja temat kończę. Nie mam ochoty mieć do czynienia z takim człowiekiem jak on i tyle. Zwykły za przeproszeniem .... oszust nic nie wart. Jak to jest ... szkoda słów i klawiatury na takie gałgany jak on. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t9omek 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2015 Ochłoń bo sprawa wyląduje na policji. Pamiętaj że mam twoje dane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomasz.bednarek83 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2015 Coś chyba napisałem czy Kolega Tomek nie umie czytać. Czy to groźba jest twoja już jest na policji za oszustwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach