Integer 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2015 Witam, poszukuje serwera dedykowanego z kartą graficzną (wymagany directx 11). Chciałbym uruchomić tam bota do gry. Próbowałem opcji typu vmware/virtualbox niestety nie obsługują one directx 11 który jest wymagany. Prosiłbym o oferty firm na pw wraz ze specyfikacją i przedziałem cenowym. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Integer 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2015 Witam ponownie, dziękuje za wszystkie wysłane oferty, chciałbym dodać kilka istotnych informacji. 1. Wystarczająca ilość ram: 8 GB 2. Możliwość instalacji własnego windowsa (.iso) Dowiedziałem się także że jest możliwość uruchomienia gry z wykorzystaniem GPU z procesorów intel ( wszystkie wersje powyżej HD 4400). Wiec prosiłbym o kontakt wszystkie firmy które mają taką ofertę w swojej sprzedaży, jednakże przed wykupieniem chciałbym mieć możliwy kilku godzinny test, aby upewnić się że wszystko działa prawidłowo. Może znacie jakiś firmy które w swojej ofercie mają możliwość przetestowania maszyny. Bardzo prosiłbym o takie oferty. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Integer 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2015 Nadal aktualny, proszę wysyłać oferty w temacie albo na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Integer 0 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2015 Nadal poszukuję ofert. Podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Integer 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2015 Może ktoś ma coś nowego do zaoferowania. Podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach