problemowo 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2015 witam, Główną domenę mam skierowaną na ns1.domena.pl i ns2.domena.pl podczas podawania własnej domeny jako dns podałem ip bo mnie o to poprosiło ovh. Pytanie dlaczego wcześniej jak ustawiałem ręcznie działały mi subdomeny a teraz nie działają jak wgrałem sentora? oczywiście przed wgraniem sentora zrobiłem reinstal linuxa i wgrałem ją na czystym gdzie nie ma starych konfiguracji dla subdomen. Jak dodam ręcznie subdomene w vhost to tez mi nie działa. Resetowałem usługi apacha binda etc. Co jest nie tak? Dzięki za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2015 Podaj nazwę domeny bo od tego trzeba zacząć, następnie nikt nie ma zaczarowanej kuli jak wszystko poustawiałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
problemowo 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2015 ale nie mogę jej tu podać co mam wykonać sprawdzić to sprawdzę.... proszę tylko napisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
problemowo 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2015 nikt nie pomoże...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2015 Podaj nazwę domeny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
problemowo 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2015 Na co wam ta nazwa domeny? poradziłem sobie z problemem. Napisałem, że dnsy ustawione sa ok więc nie wiem co wy chcecie sprawdzać. Wystarczy w sentora dodać wpis w CNAME w zarządzaniu dnsami w panelu ot rozwiązanie problemu.. Dzięki za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach