Artnet 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2015 Artnet Sp. z o.o. zaprasza użytkowników forum na test serwera dedykowanego - bez zobowiązań.Warunek jest tylko jeden - testowy serwer musi zostać zarejestrowany na firmę.Osoby zainteresowane testem zapraszamy do kontaktu mailowego: sprzedaz@artnet.pl.Ilość serwerów ograniczona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2015 Jedyny minus to chyba przepustowość A tak to polecam bo serwer już prawie 2 lata tam mam i 0 najmniejszych problemów . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2015 To prawda .byłem na stronie i przepustowość jest poważnym minusem niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2015 Fajnym plusem jest ILO advance w każdym serwerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2015 Jedyny minus to chyba przepustowość Wszędzie widzę 100Mbit. Ile jest realnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2015 Retrieving speedtest.net configuration... Retrieving speedtest.net server list... Testing from Artnet Spolka z ograniczona (178.255.41.xxx)... Hosted by Skynet DC (Warsaw) [2.05 km]: 9.829 ms Testing download speed........................................ Download: 94.19 Mbits/s Testing upload speed.................................................. Upload: 84.73 Mbits/s Tyle idzie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2015 Dzięki. Dlaczego to jest minus? Wygląda normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vjdj 4 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2015 Też spojrzałem na stronie i widzę wszędzie 100. Co ma cie na myśli z tą przepustowością? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach