Igorek 26 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2015 Kupiłem używanego notebooka samsung nc110 zainstalowałem na nim windows 7 starter (wim gówno, tym bardziej, że cały czas pracuje na Linux) Chciałem mu wgrać Windowsa XP, by szybciej działał i tutaj błąd jak go botuje z pena wyskakuje bład BOOTMGR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart jak włożyłem pena z win 7 rusza instalacja bez problemu, tak samo z win 8.1 i 10 Zostawił bym tą 7 gdyby nie internet, który tragicznie wolno na nim chodzi. i po wifi i kablu. Jak podłączyłem modem z aero2 to działał o wiele szybciej. Sterowniki różne testowałem nie wiem co już mam zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2015 Zainstaluj sobie Xubuntu 15.10 i będziesz zadowolony Jeśli chodzi o XP, to możesz mieć jakiś niekompletny obraz. Do nagrywania .iso na USB używam UltraISO. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 17, 2015 http://www.microsoft.com/resources/documentation/windows/xp/all/proddocs/en-us/bootcons_fixmbr.mspx?mfr=true Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2015 Raczej Lubuntu. Ale w każdym razie nie zabytkowy system, którego nawet producent już nie wspiera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2015 Obraz jest kompletny bo z oryginalnej płyty zrobiony. Właśnie muszę mieć tutaj windowsa ze względu, że używam go w szkole i w pracy a niestety nie na wszystko znalazłem odpowiedniki pewnych programów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2015 Jakim programem robiłeś obraz? Bo błąd, który wyskakuje dzieje się w momencie kiedy brakuje plików bootowalnych. Zrób obraz tym programem nie powinno być problemu https://wintoflash.com/home/en/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach