PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2015 Witam, działają Wam łącza Tktelekom? Z tego co słyszałem ponoć w Lubelskim jest problem - może ktoś potwierdzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Październik 15, 2015 Yyyy, a ta firma to jeszcze jest na rynku? Nie została czasem pod/wy-kupiona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2015 Przez Netie, ale myślę, że każdy wie o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GNOME_PL 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2015 Witam, działają Wam łącza Tktelekom? Z tego co słyszałem ponoć w Lubelskim jest problem - może ktoś potwierdzić? Siemanko. Tak są problemy z łączem TKTelekom w całej Polsce. Dzwoniłem w tej sprawie do swojego pośrednika tego łącza i właśnie mi wytłumaczył, że dowiedział się niedawno o tym problemie od TKTelekom. Tak, więc pozostało nam tylko czekać na informacje co będzie działo się dalej. Oby to nie było tak, że jak Netia wsadziła kulfona w TkTelekom to zaraz wszystko szlak trafi. Wtedy od razu zmieniam dostawcę netu i tyle w temacie Napisz jak u Ciebie będzie wszystko działało tak jak powinno tak i ja napiszę jak wszystko wróci do normy. Pozdro. Poniżej zdjątko jak pięknie działa łącze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2015 Jakiś router ze szkieletu im poleciał i mieli trochę problemow na sieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2015 Nie wchodziłem tu już wczoraj, ale już jak sprawdzałem około 20-21 to wszystko działało, dzięki za info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GNOME_PL 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2015 Potestowalem łącze i na chwilę obecną nie jest źle, aczkolwiek czasami ping potrafi sobie skoczyć dość wysoko. Na szczęście nie tak często jak wcześniej Myślę, że to kwestia czasu i będzie mega git. pzodro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach