??? 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2015 Witam, dzisiaj przyjdą mi podzespoły do PC i mam pytanie do was jak długo najlepiej czekać ze złożeniem? jak wiadomo teraz na dworze niska temperatura i nie chcę żadnego zwarcia, znajomy mi mówił, że z 2-3h minimum żeby poleżały w temp. pokojowej, a jakie wy macie o tym zdanie? na pewno część z was miała takie przypadki, że paczka przyszła np. w zimę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2015 rozpakować przede wszystkim i poczekać te 2-3h niech "załapią" temperatury pokojowej i składać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2015 Dobrze jest jeszcze oprowadzic czesci po mieszkaniu i zapoznac z domownikami oraz zwierzetami domowymi. Szczegolnie dobrze jest oswoic kota na przyklad z nowym procesorem, bo nieznany procesor kot moze zaatakowac w srodku nocy i co wtedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Październik 15, 2015 Co w przypadku, gdy kolega nie ma kota tylko np. psa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2015 Co w przypadku, gdy kolega nie ma kota tylko np. psa? Zaleca się przynajmniej przez tydzień zakładanie psu kaganiec tak by dysku twardego nie pogryzł, bo podobno psy są wyczulone na dźwieki jakie wydają twardziele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bjN 30 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2015 Czas chyba zamknąć temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2015 Czas chyba zamknąć temat Na głupie pytania są wyłącznie głupie odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach