murgal 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2015 Zlecę optymalizacje nie dużej bazy danych na MSSQL 2012. Program ERP, kadry i jeszcze jeden produkcyjny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sokolek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2015 Witam, Być może mogę pomóc. Posiadam doświadczenie w 'strojeniu' dużych baz MS, poszukiwaniu 'wązkich gardeł', optymalizacji procesów w nich zachodzących. Jeśli jest Pan zainteresowny proszę o kontakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2015 Marne szanse, zarejestrowałeś się kilka minut temu. Pytanie czy tylko po to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sokolek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2015 Odpowiadam na pytanie - Tak, moją uwagę na ten portal zwróciło te ogłoszenie. W pierwszej chwili, tylko dlatego założyłem tu konto. Natomiast, to czy marne szanse - to decyzja jedynie zlecającego. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach