mati9815 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2015 Gdzie najtaniej zarejestruje domene .pl? OVH czy gdzieś taniej? w nazwa.pl jest za rok 0zł.Brać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Październik 14, 2015 Nie nadziewaj się na haczyki domena za 0 zł bo odnowienie kosztuje powyżej 100zł. Najtaniej i najpewniej tylko w ovh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2015 najpewniej tylko w ovh A co w tym OVH jest pewnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2015 Zapraszamy do nas. Jesteśmy oficjalnym rejestratorem domen krajowych.Rejestracja i odnowienie bez haczyków, ceny na stronie to ceny brutto https://hitme.pl/domeny/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2015 (edytowany) kori niedawno pokusił się o takie małe zestawienie: http://www.webhostingtalk.pl/topic/51631-zestawienie-operatorow-domen-z-kilkoma-popularnymi-koncowkami/ A ode mnie... - Jeśli zamierzasz pobawić się domeną tylko przez rok - śmiało bierz sobie gdziekolwiek w dowolnej promocji za zero czy za złotówkę. - Jeśli jednak przewidujesz korzystać z domeny dłużej niż przez rok, wybierz raczej opcję ~12 za rok pierwszy plus ~50-55 za każdy kolejny. Czemu? Bo w zdecydowanej większości tychże zero/złotówkowych promocji - jeśli domenę zechcesz przedłużyć - zobowiązujesz się pozostać na rok drugi u tego samego rejestratora za cenę zazwyczaj przekraczającą 100zł. Edytowano Październik 14, 2015 przez Piotr GRD (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 15, 2015 Ja ostatnio przerzuciłem się na mintshost.pl. Kupuję wpln za połowę wartości czyli wszystko mam 50% taniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panhost 1 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2015 Witamy, Proponujemy rejestrację domen .pl - 8 zł (9,84 zł brutto), przedłużenie - 40,65 zł (50 zł brutto). Transfer do PanHost.pl i Przedłużenie domen .pl - 36,59 zł (45 zł brutto). www.panhost.pl/domeny.html Promocji bez zobowiązań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach