dominix 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2015 Zadam pytanie. Czy ktoś posiada już taki smartfon? http://proline.pl/?n=huawei-shotx-smartfon-obrotowym-modulem-foto-wideo&r=720p kuzyn z niemiec mnie namawia bo za 290 euro jest. Ale nie wiem czy taki dobry. proszę napiszcie jakieś opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2015 Może Xiaomi Mi4, który jest w podobnej cenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2015 Albo oneplus one? Albo oneplus one? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morwa 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2015 Bardzo fajny można go u nas dostać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2015 @up: oczywiście, ale w pierwszej kolejności musisz usunąć link z Twojego profilu ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach