t9omek 0 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2015 Witam, mam do wysłania ponad 200 zaproszeń. Zastanawiam się jak ten proces zautomatyzować i pomyślałem o drukowaniu etykiet. Niestety nie mam z tym żadnego doświadczenia. Czy do drukowania wystarczy mi zwykła laserowa drukarka + jakiś specjalny papier (nie wiem jaki jeszcze nic nie znalazłem), czy będę potrzebował jakiejś specjalnej drukarki - widziałem na allegro używane za <200 zł Co o nich sądzicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2015 Office i papier z naklejkami etykietami lub inny dobrany do potrzeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gutek 23 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2015 Tak jak napisał poprzednik najlepiej papier do etykiet i zwykła drukarka, papier jest bardzo tani a jego rodzajów jest tyle, że dopasować można praktycznie pod wszystko.. Drukarki etykiet to fajny gadżet dla JANUSZów lub ich żoń lub do pojedynczych wysyłek gdzie ktoś lubi gadżety, w firmie przerobiłem ich kilka bo dałem się namówić na urządzenia DYMO, gdzie etykiety nie są zbyt tanie, drukowanie większej liczby niestety u mnie się nie sprawdziło bo się psuły drukarki mam na myśli wydruk jednorazowo kilku tyś etykiet.. Problemem jest również sposób w jaki drukarka DYMO wydaje taśmę, gdy drukujesz więcej etykiet to masz wszędzie do okoła taśmę z etykietami, bo ona cały czas "wydala" przed siebie, a w przypadku zwykłej drukarki wszystko elegancko w podajniku.. Ja jestem tylko za papierem i standardową drukarką.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t9omek 0 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2015 Dobrze rozumiem chodzi o taki papier http://allegro.pl/papier-etykiety-samoprzylepny-uniwersalne-mat100sz-i5727963299.html ??? Do dyspozycji mam drukarkę laserową Samsung SCX 3405, czy nada się do tego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oczalbi 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2015 Albo weź sobie zamów po taniości w jakiejś drukarni, może okazać się nawet tańsze. Rozeznaj się w temacie jeszcze. Ciekawe, czy w Polsce są dostępne takie maszynki do etykietowania, jak w How I met Your Mother miał Ted; zamiast "Property of Ted Mosby" wklejałbyś swoje i po sprawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toony 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2015 gramatura tego co wrzuciles z allegro jest ok nie poiwnienes miec problemow z wydrukiem an zwyklej drukarce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t9omek 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2015 Nie chcę reklamować, ale naklejki sprawdzają się świetnie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomasz.bednarek83 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2015 Uzytkownik " t9omek " Uwaga. Niestety popieram .... Najpierw Pan Tomek chciał pilnie na już wysłałem do niego pliki i okazuje sie że niepotrzebnie. Za usługę nie zapłacił niestety ... na maile oczywiście nie odpisuje wiadomo dlaczego. Tel wyłączony gg niealtywne. Dziś maila rozsyłam do wszystkich z oferii że jest to zwykły oszust i nic innego. Uwaga na współpracę z tym człowiekiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t9omek 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2015 Żałuje tylko że przed wysłaniem wiadomości nie sprawdziłem jego komentarzy na oferia.pl tam dokładnie opisują naszego "kolegę mojezleceniaoferia@gmail.com" i jego sposób na wyciąganie zaliczek i urywanie kontaktu http://oferia.pl/wyk...strzelec/835274 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomasz.bednarek83 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2015 Witam czy kogoś kolega t9omek też tak oszukał proszę pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach