t9omek 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2015 Witam, czy istnieje możliwość zastosowanie font awesome w html5 ? - nie używam bootstrap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2015 a czemu nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t9omek 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2015 wrzuciłem pliki do folderu i dodałem <link rel="stylesheet" href="css/font-awesome.min.css"> ale font awesome nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2015 (edytowany) Nie mam czarodziejskiej kuli ale skoro się nie wyświetla znaczy ,że coś jest nie halo? Dodaj ten kod zamiast swojego: <link href="//cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/font-awesome/4.4.0/css/font-awesome.min.css" rel="stylesheet"> Tu masz całą listę: http://cdnjs.com/libraries/font-awesome Edytowano Październik 12, 2015 przez SiXwishlist (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t9omek 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2015 ok, działa dzięki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2015 ok, działa dzięki za pomoc Wcześniej nie działało, bo zapewne podałeś błędną ścieżkę do pliku. Albo nie było pliku na serwerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2015 Oprócz pliku CSS, FontAwesome wymaga plików czcionki z folderu /fonts. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach