t9omek 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2015 Witam, szukam jakiegoś prostego skryptu bloga. Nie chodzi mi o CMS jak Wordpress czy joomla, tylko o prosty skrypt który wystarczy wdrożyć na strone www Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2015 http://www.nibbleblog.com/ - baza danych na plikach, dla mnie rewelacja. Prosta budowa i łatwy do integracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2015 (edytowany) Ghost. Baza danych w sqlite, więc też wygodnie. Edytowano Październik 10, 2015 przez blfr (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2015 Ghost. Baza danych w sqlite, więc też wygodnie. Ale ghost jest do dupy , próbowałeś go np integrować w z jakimś projektem jako podstrona na standardowej ogólnie powszechnej usłudze hostingowej? ....wątpię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2015 Używam go jako bloga i działa bardzo fajnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bitecpl 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2015 polecam nibbleblog.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukasz_1410 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2018 (edytowany) Skorzystałem z waszej porady i zainstalowałem sobie nibbleblog... jest świetny tylko mam problem z tłumaczeniem. W motywie Theme Note II zamiast STRONY jest PAGES zamiast GŁÓWNA jest HOME przeszukałem wszystkie pliki oraz tłumaczenia (dopisałem do pl_PL tłumaczenie) i w dalszym ciągu jest po angielsku. Jest ktoś w stanie mi pomóc? Edytowano Marzec 24, 2018 przez lukasz_1410 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TTL 5 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2018 Temat z 2015 roku, zamykam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach