MarekWawa 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2015 Gdzie najtańsza opcja na domene .pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2015 OVH = dobra cena przy zakupie i odnowieniu, niezbędne elementy do zarządzania domeną. Tyle z mojej strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2015 (edytowany) @ SiXwishlist Mógłbyś pokierować na stronach OVH do cennika opcji na domenę? Bo nie mogę odnaleźć. Na liście partnerów - dns.pl/porozumienie/partner.html - nie widzę, aby OVH w ogóle oferowało opcje. @ MarekWawa Zważywszy na to, że NASK pobiera od partnerów 30zł netto za założenie opcji i 40zł netto za przedłużenie opcji, wydaje mi się, że chyba oferta Aftermarket jest do przyjęcia: 29,95 za pierwsze trzy lata i 39,95 za każde kolejne trzy (plus VAT oczywiście). Choć akurat za cenami opcji nie rozglądałem się nigdy, więc być może jakiś rejestrator oferuje je dopłacając do tego interesu jeszcze więcej niż Aftermarket. Możesz spojrzeć na listę partnerów (link podałem powyżej) i sprawdzić tych, przy których widać dopisek "opcja", jest ich trochę. Jeśli znajdziesz oferty warte uwagi, oczywiście podziel się tu tym z innymi. Edytowano Październik 9, 2015 przez Piotr GRD (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2015 Małe niedopatrzenie z mojej strony, opcja potraktowałem w formie "wybór". Jeżeli faktycznie jest to to o czym kontynuujesz pisać to przepraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach