xxxxx 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2015 (edytowany) Witam, Zlecę przeniesienie forum MYGO.pl z serwera www na VPS. Plus do tego interesuje mnie optymalizacja itd. Kontakt na forum MYGO.pl(bicek) Budżet: do 150zł. Edytowano Październik 8, 2015 przez xxxxx (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2015 (edytowany) Pisz do mnie na PW. PS. Na Twoim forum nie da się zarejestrować: Edytowano Październik 8, 2015 przez PCziomal (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GT_Lukasz 20 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2015 Ja myślę ze jak mu bardzo by zależało by tu pisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxxxx 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2015 Nieaktualne. W każdym razie @pcziomal dzięki za błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Październik 8, 2015 @xxxxx Pierw może kup licencję a nie IPS na hajs dymasz https://mygo.pl/admin/install/eula.txt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach