jo_anna 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2015 Jaką sprawdzoną firmę polecacie na wykup domeny (.pl) i hosting ? Chodzi, żeby było w miarę tanio i dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 6, 2015 Domeny najlepiej w OVH.pl Jeżeli chodzi o hosting to ciężko coś doradzić bez informacji na temat potrzeb i przeznaczonego nań budżetu. Daj więcej informacji to będzie można coś doradzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2015 Zdecydowanie jeżeli chodzi o domeny .PL to aktualnie polecam OVH.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 6, 2015 Ja mam obecnie część domen w ovh i część w mintshost / bizneshost i chyba przeniosę wszystko do MH ze względu na wirtualną gotówkę. Kupię 50 wpln za 25zł i nie mam problemu z kosztami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2015 Domenę w OVH lub Gnum.pl, a hosting na przykład u nas: 1 GB pojemności, 50 GB transferu za 18,45 PLN za rok. Co zechcesz hostować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 6, 2015 Kurde... to jest tak genialny pomysł że za chwilę nie będzie można opłacać domen za wPLN... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kei.pl 6 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2015 Zapraszamy do nas. Do każdego pakietu hostingowego można aktywować domenę .pl za 1 zł, a do 11 października trwa obniżka cen hostingu o 90%. Więcej informacji tutaj: https://www.kei.pl/hosting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2015 Zapraszamy do nas. Do każdego pakietu hostingowego można aktywować domenę .pl za 1 zł, a do 11 października trwa obniżka cen hostingu o 90%. Więcej informacji tutaj: https://www.kei.pl/hosting ...tak z czystej ciekawości po ile macie odnowienie domeny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 6, 2015 Odnowienie .pl za 100 PLN + VAT (123 PLN Brutto) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Październik 6, 2015 Wycinek ze strony kei.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2015 Domenę w OVH lub Gnum.pl, a hosting na przykład u nas: 1 GB pojemności, 50 GB transferu za 18,45 PLN za rok. Co zechcesz hostować? Gnum? od pond tygodnia czekam na zmianę IP do dns bo w ich panelu się coś zacieło i nie idzie zmienić do tej pory się nie doczekałem. Pomału zaczynam zbierać zabawki od nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2015 Przepnij domeny na DNS BH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2015 Jeśli chodzi o domeny - zdecydowanie OVH. Tanio i dość szybko jest przeprowadzona realizacja. Co do hostingu... z fusów wróżyć... HostingHouse jak Bartek autoreklamuje, OVH też, chociaż nie korzystałem. Musisz określić co chcesz hostować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jo_anna 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2015 Dziękuje wszystkim za cenne dla mnie informacje. Chcę zmienić domenę i hostować chcę swoją stronę firmową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2015 Więc kup nową domenę i hosting 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bitecpl 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2015 Domeny - aftermarket.pl Hosting - linuxpl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panhost 1 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2015 Domena i Hosting za 12 zł (14,76 brutto) /rok - panhost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mwoleyko 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2015 Mnie znajomy polecał zenbox i ovh, nie wiem, które wybrać. Pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2015 Mnie znajomy polecał zenbox i ovh, nie wiem, które wybrać. Pomóżcie A jakie mają argumenty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2015 O matko, będziesz tak wszystkie kilku miesięczne tematy odkopywał teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2015 A jakie mają argumenty? Takie że ten użytkownik jest botem i spamerem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach