MazuLuka 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2015 Opis: Mam do sprzedania przeciwdeszczową kurtkę MAMMUT THRILLTRIP. Rozmiar: M Rodzaj: męska Kolor: czerwona Stan: używana Więcej info na: http://olx.pl/oferta/przeciwdeszczowa-kurtka-meska-mammut-thrilltrip-CID87-IDc2QEp.html#c09fcbe9c1;promoted Możliwość wystawienia na allegro. Kontakt: Tel.: 507 33 04 77 Mail: kontakt@MazuLuka.pl Cena sklepowa to 999 - 1250, a moja kurtka jest prawie nie używana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2015 Nieźle W trakcie ulew korzystam z angielskiej kurtki DDPM z demobilu - 100 PLN za goretex to mistrzostwo świata! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MazuLuka 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2015 (edytowany) Bartosz Z A co to ma do mojej oferty? Nie rozumiem. Jest już też na allegro:http://allegro.pl/przeciwdeszczowa-kurtka-mammut-thrilltrip-i5714076222.html Edytowano Październik 6, 2015 przez MazuLuka (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2015 A co to ma do mojej oferty? Nie rozumiem. a co ma kurtka do tematyki forum? Nie rozumiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MazuLuka 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2015 (edytowany) a co ma kurtka do tematyki forum? Nie rozumiem... Racja! Już rozumiem. Wydaje mi się jednak, że nie jest to zabronione, bo widziałem inne oferty, które także nie były stricte związane z tematyką forum. Edytowano Październik 6, 2015 przez MazuLuka (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MazuLuka 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2015 (edytowany) Cena spadła do 350zł.Pozdrawiam i nie bijcie. Edytowano Październik 6, 2015 przez MazuLuka (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desavil 88 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2015 Ma do tematyki strony. A co jak jakiś administrator będzie chciał wyskoczyć w przerwie na kebsa w jakiś ulewny dzień? Ta super anty-deszczowa kurtka uchroni go przed nim! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 6, 2015 Rzeczą trudną jest ażeby na forum poświęconemu tematyce hostingowej wszyscy pisali tylko o hostingu. Jednakże lepiej żeby pojawiały się tutaj takie tematy jak ten które mogą się przysłużyć innym niż coś temato-podobnego odnośnie tego że Facebook zaliczył DDoS'a a temato-podobny autor wątku zaliczył niezłego dissa. Nie sądzę by takie tematy pojawiające się okazjonalnie z naciskiem na okazjonalnie działały na niekorzyść tego forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach