DaFFX 14 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2015 Hy, Chciałbym się Was doradzić w jaki sposób (zwiększyć zasięg internetu?) z parteru na piętro w stylu router <> router (do routera na piętrze musi być kabel, siła sygnału wifi niby jest okej, lecz prędkość jest 50% mniejsza niż na dole), Interesują mnie tylko sposoby "mało widoczne" nie w stylu "kabel Ci zwisa ze ściany", najlepiej gdybyście od razu doradzili sprzęt który mogę wykorzystać zaznaczam, że nie potrzebuję pod jakieś serwerowe zastosowanie tylko chcę mieć internet z prędkością jaka jest domyślnie + dostęp po lanie do 1 routera i urządzeń podpiętych pod niego. Tak to mniej więcej wygląda, na górze nie ma linii telefonicznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2015 Jaką masz tam przepustowość łącza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2015 Dwa routery spięte kablem. Bez kombinacji. Na WDSie prędkości spadają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 3, 2015 Dwa routery spięte kablem. Bez kombinacji. Na WDSie prędkości spadają. Mi pakiety uciekały na WDSie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mcbarlo 61 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2015 Ewentualnie jak nie ma bezpieczników po drodze to można jeszcze PLC zastosować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach