irkon 1 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2015 Witam Czy da rade po kodzie źródłowym zobaczyć czy jest to jakiś kupiony gotowy skrypt: http://bagla.pl/ Wygląda mi na jakiegoś gotowca ale nie jestem pewny. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2015 Coś na komponentach Symfony/frameworku, ale czy coś gotowego to nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2015 Laravel PHP/5.5.23-1~dotdeb.2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irkon 1 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2015 Laravel Czy da rade oszacować koszt wykonania takiego serwisu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2015 Czy da rade oszacować koszt wykonania takiego serwisu? Jak przygotujesz specyfikację, to pewnie, że da. Żaden sensowny programista bez tego nie siądzie do tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach