cypisek 5 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2015 Ostatnio zobaczyłem bardzo dobrą cenowo ofertę z Aruba Cloud. Za podstawowy układ tylko 4 PLN na mies. Ktoś testował może to rozwiązanie? Polecacie? Udostępnij ten post Link to postu
0 DaFFX 14 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2016 (edytowany) Da się w arubie zapłacić paypalem? Szukam czegoś taniego pod samą bazę mysql + phpmyadmin z płatnością paypal, więc aruba była by okej ale brak paypala to jest ten - Edytowano Sierpień 13, 2016 przez DaFFX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu
0 bybunny 540 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2016 Da się w arubie zapłacić paypalem? Szukam czegoś taniego pod samą bazę mysql + phpmyadmin z płatnością paypal, więc aruba była by okej ale brak paypala to jest ten - Tak Udostępnij ten post Link to postu
0 DaFFX 14 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2016 Tak Jak tego dokonać? Mnie z automatu przekierowuje na dotpaya czy co oni tam mają z brakiem pp "D Udostępnij ten post Link to postu
0 bybunny 540 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2016 Jak tego dokonać? Mnie z automatu przekierowuje na dotpaya czy co oni tam mają z brakiem pp "D Ciekawe co piszesz, nie używamy polskiej wersji ich strony , jak również dane adresowe są firmowe podobnie jak paypal. Może własnie przez fakt że jesteś na polskiej wersji i posiadasz polski adres powoduje przekierowanie o którym wspomniałeś. Udostępnij ten post Link to postu
0 DaFFX 14 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2016 Czyli muszę założyć konto na innej niż Polska wersji? Udostępnij ten post Link to postu
0 bybunny 540 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2016 Czyli muszę założyć konto na innej niż Polska wersji? Nie wiem czym to jest spowodowane. Od zawsze płacimy tam przez PayPal , może raz było płacone kartą ale nie jestem pewien. Trochę mnie zaskoczyłeś z jakimś przekierowaniem. http://kb.arubacloud.com/en/computing/managing-your-credit/how-do-purchases-work-on-the-service-cloud-computing-service.aspx Udostępnij ten post Link to postu
0 DaFFX 14 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2016 @Edit, wersja international ma płatność paypalem, Polska jest uboga xD Udostępnij ten post Link to postu
0 bybunny 540 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2016 @Edit, wersja international ma płatność paypalem, Polska jest uboga xD http://kb.arubacloud.pl/pl/computing/zarzadzanie-stanem-konta/jak-dokonac-zakupu-uslugi-cloud-computing.aspx Udostępnij ten post Link to postu
0 DaFFX 14 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2016 Jednakże znaczek paypala jest, a wersja naszej strony uboższa od innych No cóż będę korzystał z innych języków. Dzięki Udostępnij ten post Link to postu
0 Kashi66 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2016 Po reinstalacji systemu nie mam dostępu do serwera.. Ani przez ssh ani przez konsole odzyskiwania z panelu. Serwer niby uruchomiony a nie ma odpowiedzi od niego. Udostępnij ten post Link to postu
0 roninq6 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2016 (edytowany) Jeśli doładowałem konto aby przedłużyć swojego VPSa Smart i otrzymałem komunikat "Transakcja zakończona powodzeniem, id transakcji:" to po jakim czasie stan konta zostanie aktualizowany? I czy jeśli do tej pory korzystałem z vouchera, a konto zostało doładowane to system automatycznie pobierze pieniądze ze stanu konta aruba i przedłuży działanie aktualnej maszyny? Edytowano Sierpień 23, 2016 przez roninq6 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu
0 Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2016 Od razu powinno ci załadować konto. Udostępnij ten post Link to postu
0 roninq6 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2016 Ok, już przyszło potwierdzenie. Kwotę pobierze jutro automatycznie czy trzeba coś działać? Udostępnij ten post Link to postu
0 Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2016 Automat powinien sam pobrać. Ja tam doładowuje konto jak mam maila że wyczyszczone konto i nic więcej nie robię. Udostępnij ten post Link to postu
0 bybunny 540 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2016 Czy tylko u mnie nie da się zainstalować debian 7 32, bez względu na lokalizację próba instalacji niby przebiega ale niestety IP nie odpowiada ;( Udostępnij ten post Link to postu
0 bybunny 540 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2016 Problem dotyczy klasy: 94.177.224.0/21 Udostępnij ten post Link to postu
0 Zinyx 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2016 Czy tylko u mnie nie da się zainstalować debian 7 32, bez względu na lokalizację próba instalacji niby przebiega ale niestety IP nie odpowiada ;( U mnie też nie odpowiada IP przy zainstalowanym debianie 7 32bit Klasa 89.36.216.0/21 Udostępnij ten post Link to postu
0 Aruba Cloud 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2016 Problem dotyczy klasy: 94.177.224.0/21 Witaj SiXwishlist Czy problem z Debianem został rozwiązany? Czy dalej jest problem? Jeśli tak to proszę podaj na priv detale maszyny.... Udostępnij ten post Link to postu
0 OneDistrict 12 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2016 Witaj SiXwishlist Czy problem z Debianem został rozwiązany? Czy dalej jest problem? Jeśli tak to proszę podaj na priv detale maszyny.... Przewidujecie w przyszłości polską lokalizację? Udostępnij ten post Link to postu
0 Aruba Cloud 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2016 Przewidujecie w przyszłości polską lokalizację? Witaj OneDistrict, Jak najbardziej. Temat polskiego DC jest na mocno zaawansowanym stadium. Udostępnij ten post Link to postu
0 roninq6 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2016 Polska lokalizacja będzie także w ofercie smart? Patrząc z ekonomicznego punktu widzenia konkurencja byłaby "pozjadana". Udostępnij ten post Link to postu
0 Aruba Cloud 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2016 Polska lokalizacja będzie także w ofercie smart? Patrząc z ekonomicznego punktu widzenia konkurencja byłaby "pozjadana". Nie potwierdzamy, ale też nie zaprzeczamy Stay tuned Udostępnij ten post Link to postu
0 bybunny 540 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2016 Nie potwierdzamy, ale też nie zaprzeczamy Stay tuned mam nadzieję że nie Udostępnij ten post Link to postu
0 Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2016 Czołgiem! Lata ktoś u Pepiczków? Jak w porównaniu do Germanii? Jak pingi? Zrobić ktoś iperf? Udostępnij ten post Link to postu
0 bybunny 540 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2016 Działa bardzo dobrze. Mamy w tej lokalizacji tylko dwa. Jeden przerabia spora ilość poczty a drugi działa jako dns. Na obecna chwilę bez zarzutu. Udostępnij ten post Link to postu
Ostatnio zobaczyłem bardzo dobrą cenowo ofertę z Aruba Cloud. Za podstawowy układ tylko 4 PLN na mies. Ktoś testował może to rozwiązanie? Polecacie?