poppe 13 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2015 witam kupie licencje IPB moze byc wygasla lub tez nie, preferuje platnosc Skrill lub PayPal, nie interesuje mnie odkupowanie kont, tylko transfer licencji! Prosze zainteresowanych o PM tu na forum. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poppe 13 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2015 up. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poppe 13 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2015 up. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poppe 13 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2015 Up. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poppe 13 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2015 aktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poppe 13 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2016 aktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2016 Jaka jest różnica przy kupnie konta a transferze licencji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metrowy 18 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2016 (edytowany) Do transferu licka musi być chyba aktywna i jest to jedyny w 100% zgodny z ips sposób. A zbycie konta robi się po to żeby nie płacić za odnowienie ileś tam $$ i zawsze obarczone jest jakimś tam ryzykiem że się trafi na minę. Edytowano Styczeń 8, 2016 przez metrowy (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2016 No właśnie, więc nieaktywnej licencji nie prześlemy - mam konto na sprzedaż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poppe 13 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2016 Moze zalozcie swoj temat i mi nie smieccie? Nie chce calego konta, to jest wbrez zasadom IPS, i predzej czy pozniej ci to konto zbanuja. Do ceny za licencje dodaj cene transferu i zglos sie do mnie na pm jak jestes chetny sprzedac sama licencje. nieaktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach