t9omek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2015 Witam, chciałbym zarejestrować kilkanaście domen, zastanawiam się która firma się lepiej sprawdzi domeny.pl czy hrd. Zależy mi na:1. Stabilności 2. Cenie 3. Supporcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2015 Stabilność firmy masz na myśli, prawda? Hrd z tych dwóch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t9omek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2015 Stabilność firmy masz na myśli, prawda? Hrd z tych dwóch. Wolał bym żeby firma nie padła po 2 tygodniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2015 Myślę, że żadna z nich nie padnie po 2 tygodniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t9omek 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2015 ok, zarejestrowałem się w hrd. Jak mogę tam kupić domenę do tej pory korzystałem z usług ovh i hrd jest dla mnie kompletnie niezrozumiałe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Październik 1, 2015 HRD jest niezrozumiałe nawet dla osób będących u nich grube lata Poza tym HRD jest głównie dla resellerów, jak rejestrujesz tylko dla siebie to powinieneś raczej szukać gdzie indziej (lub w HRD zrobic sobie konto abonenta). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t9omek 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2015 ok, ale jestem już w hrd Mam konto, według ich FAQ powinienem stworzyć abonenta i tak zrobiłem Jestem na etapie w którym "zaklepałem" domenę ale tu niema opcji żeby za nią zapłacić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Październik 7, 2015 bo klient płaci Tobie, a ty zasilasz konto sprzedawcy (opcja "płatności do CS"). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t9omek 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2015 ok, już sobie poradziłem, ale bez telefonu na infolinie bym nie dał rady - powinny popracować nad interfejsem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Październik 7, 2015 hehe taki mają od zawsze, mogłby być idealnym przykładem jak NIE robić UX Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Verent 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2015 Dokładnie, też myślę, że żadna z firm nie padnie po 2 tygodniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t9omek 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2015 potwierdzam działa nadal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach