Alwaro 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2015 Witam, posiadam terminal HP t500 z kartą CF 4GB chciałbym pod to podpiąć (po usb) dysk hdd na dane i stworzyć mały, domowy NAS.Jednak przyznam szczerze że z linuxa jestem tępy, więc łatwiej by było dola mnie gdyby tam był zainstalowany OpenWRT. I tu cały problem. Jestem urzytkownikiem windowsa i nie mogę poradzić sobie żeby na karcie CF lub też Pendrivie zainstalować OpenWRT. Czy ktoś może coś poradzić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2015 http://www.instructables.com/id/Openwrt-on-a-pc/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2015 Nie rozumiem dlaczego nie chcesz załadować na pendrive ISO z Debianem, zbootować z tego terminal i zainstalować system na karcie CF.. U mnie w chwili obecnej, Debian zjada 1,3 GB na dysku i 106 MB pamięci, z odpalonymi kilkoma usługami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alwaro 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2016 Możesz podać którą wersje debiana załadować dla tego terminala ? I386? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach