kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2015 Cześć. W jaki sposób mogę przenieść przyciski paginacji w poście pod box z oceną końcową recenzji? Da się to zrobić za pomocą CSS? Z góry dzięki. Screen o co mi chodzi - http://i.imgur.com/9wm6enG.jpg Przykładowa recenzja z boxem i paginacją - http://goo.gl/8SGh7U Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thyliamris 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2015 (edytowany) Wystarczy w szablonie w HTMLu przenieść paginację pod kontener z recenzjami i tyle. W załączniku zaznaczony jest odpowiedni element: "page-link-box". Edytowano Wrzesień 24, 2015 przez Thyliamris (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2015 A masz może pomysł jak się za to zabrać? Jestem trochę zielony w tych sprawach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thyliamris 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2015 Strona jest postawiona na Wordpress'ie, więc w panelu administratora musisz wejść w szablony i edycję wybranego szablonu. Niestety nie wiem w jaki sposób ten szablon został zaprojektowany i czy jest docelowo podzielony na jakieś moduły czy też nie, więc ciężko mi napisać gdzie dokładnie wejść, aby ten fragment HTML'a edytować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2015 Właśnie problem w tym, że nie mam pojęcia w jakie miejsce wrzucić ten element Tak jak w załączniku jest ok, tylko oczywiście paginacja nad boxem z recenzją powinna zniknąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thyliamris 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2015 Spróbuj poprzeglądać pliki html i wyszukać element po klasie page-link-box (zwyczajnie CTRL+F). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2015 W plikach szablonu tego nie ma, bo ten box z recenzjami to osobny plugin (WP-Review). To jest właśnie problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2015 bump, potrzebuje szybko to załatwić, ma ktoś jakiś pomysł jakim kodem to załatwić i gdzie go wkleić? Z góry dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2015 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2015 bump Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2015 Jeżeli to dalej aktualne to zrób konto z uprawnieniami admina na stronie i podaj na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach