trif 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2015 (edytowany) Witam serdecznie, W jaki sposób dodać domenę do VestaCP? Zmieniłem coś takiego: - utworzyłem dla domeny subdomeny ns1 i ns2 według tego poradnika: http://pomoc.ovh.pl/TworzenieHosta - dodałem interesujące mnie domeny w panelu ( w zakładce WEB) Minęło parę godzin i domeny ciągle nie działają.... Czy coś jeszcze trzeba dodać? Czy w zakładce DNS też ma być dodana domena? Edytowano Wrzesień 24, 2015 przez trif (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2015 Edytuj konto admina ustaw dns, Edytuj pakiet ustaw dns. zmień ustawienia dns na child -ns edytuj dns domeny na poprawne dns które utworzyłeś. Oczywiście jeśli nie masz localhost to pomijasz 1,2,4 punk tego co napisałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trif 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2015 (edytowany) dziękuję Edytowano Wrzesień 24, 2015 przez trif (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trif 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2015 Orientujecie się może jak sprawdzić w tym panelu obciążenie procesora, ilość miejsca na hdd, ram itp? są tylko te statystyki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2015 konsola? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach