manieqq 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2015 Witam, poszukuję plugin do zarządzania bazami danych postgresql w Direct Admin. Niestety firma która to sprzedawała już nie istnieje (daplugin.com) a wujek Google nic nie podpowiada o innych możliwościach dlatego proszę o oferty jeżeli ktoś ma do sprzedania w/w plugin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MikeJones 25 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2015 ten plugin i tak się do niczego nie nadawał niestety, był totalnie zabugowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manieqq 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2015 To może jakiś inny, autorski? Ma ktoś jakąś ofertę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2015 A ma ktoś jakąś stronkę z darmowymi pluginami do DA? Jakąkolwiek aby sprawdzoną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2015 DA jest raczej zbyt niszowy, żeby komuś się chciało pisać coś darmowego. Pluginy powstają zwykle na zamówienie lub firmy same je dla siebie piszą - w obu przypadkach idą na to pieniądze, więc nikt za darmo nie będzie ich udostępniał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manieqq 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2015 Ja nie pisałem, że chce za darmo. Dlatego czekam na ofertę od firmy, osoby która jest wstanie mi odsprzedać lub napisać w/w plugin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach