softDev 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2015 Cześć, szukam VPSa pod stronkę. Czytałem wszystkie opinie i nie wiem co wybrać by się nie zawieść, a potrzebuje jak najbardziej niezawodny serwer ze względu na to, że bardzo ciężko będzie mi migrować gdzie indziej. Preferowałbym obecnie jak najtańsze rozwiązanie z możliwością polepszenia wydajności w miarę potrzeb. Z tego co wyszukałem to brać? -OVH -microvps -mintshost -tiktalik czy może coś innego? Dziekuję za pomoc Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Maciej 42 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2015 Ja polecam KVM lub OpenVZ z oferty MZone.uk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2015 Oferta MicroVPS powinna dobrze się spisywać jeśli chodzi o stronę Jak potrzebujesz VPS z DirectAdmin, to zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2015 Temat: [szukam] niezawodny VPS W poscie "mintshost"... Jaki masz budżet ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
softDev 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2015 Powiedzmy, że chciałbym dać do 20zł/m-c na start ale jeśli jakość będzie duuuuużo większa to mógłbym dać więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2015 No to w tiktalik dwa VPS będziesz miał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
softDev 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2015 Rozumiem, że polecasz tiktalik czy wręcz przeciwnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2015 Rozumiem, że polecasz tiktalik czy wręcz przeciwnie? Polecam, możesz sprawdzić microVPS. Jeżeli jednak chcesz hostować jakieś minecrafty, metiny, tibie to weź może jednak ten minthost. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2015 (edytowany) Zapraszam do nas, na pewno się nie zawiedziesz, nasze VPS-y dziaają idealnie: http://www.mzone.uk/basic-vps Obsługa poprzez Panel Directadmin, możliwość zakupienia licencji Directadmin do serwera. Także oferujemy darmowa instalację panelu VestaCP, wystarczy zaznaczyć odpowiednia opcję przy zamówieniu. Co zawiera pakiet: Monitoring serwera Darmowa domena (przy opłacie rocznej) Darmowa instalacja panelu VestaCP Administracja serwerem (opcja) Kopia zapasowa Pomoc techniczna na najwyższym poziomie Uwaga: Na naszych serwerach w opcji OpenVZ nie zezwalamy na instalację serwerów gier (nie dotyczy przeglądarkowych) oraz TS. Edytowano Wrzesień 22, 2015 przez www.mzone.uk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2015 Tez posiadam serwery w Tiktalik i nie narzekam. Polecam Pod nie mega komercyjne projekty jak znalazl Bardzo tanio i rozliczanie godzinowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k.kozak 49 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2015 Witam, zapraszam do skorzystania z oferty Webh.pl. Za 19zł brutto miesięcznie otrzymasz od nas: 1 rdzeń 1 GB RAM 20GB dysk Transfer bez limitu. Dodatkowo przy każdej płatności rocznej dajemy 25% rabatu, a już po roku stażu u nas otrzymujesz od nas dodatkowe rabaty za lojalność. http://webh.pl/serwery-vps-ssd Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dragon45 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2015 Witaj, co do VPS: - OVH (ponoć ludzie mają z nimi problemy, support ma ludzi w *****, nigdy nie korzystałem z ofert tej firmy, jednak na moje pytania, przez email odpowiadali w ciąg 2-3 w weekend). - MicroVPS - bardzo dobrzy support (szybko odpowiadają + konkrentnie), sam korzystam z tego vpsa, dosyć dobrę parametry sieci + dysku. Sam nie miałem żadnych problemów z tą firmą I to tyle, nic więcej ci nie powiem (sam jestem początkujący w vps) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
softDev 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2015 Jako, że mam jeszcze kilka dni na decyzję to myślę jeszcze nad hitme.pl i ich vps za 30zł/m-c Warto dołożyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2015 Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty. Z pewnością będziesz zadowolony z jakości, stabilności i wydajności serwera vps a w razie potrzeby będziesz mógł rozwijać swój serwer według potrzeb.Zapraszam do kontaktu, przygotujemy ofertę indywidualną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2015 Zapraszam do kontaktu na PW - myślę, że się dogadamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
softDev 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2015 VPS kupiony. Dziekuję bardzo za oferty i pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach