Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2015 Witam, mam do sprzedania klucz aktywacyjny dla pakietu Norton Security na 10 urządzeń (PC, telefony, tablety itp.) na okres jednego roku. Oprócz oprogramowania korzystać można z przestrzeni 25 GB w ramach kopii zapasowej na dane użytkownika. Klucz nigdynie był aktywowany. Należy go aktywować do końca tego roku tj. 31 grudnia 2015. Licencję otrzymałem jako nagrodę za uczestniczenie w testach beta bezpośrednio od firmy Symantec. https://pl.norton.com/norton-security-with-backup Normalna cena producenta to 250 zł. Moja cena: 120 zł. Płatność: przelew lub paypal. Kontakt: - PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2015 To jest wersja 2015 czy już 2016? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siebek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2015 To jest wersja 2015 czy już 2016? Większego znaczenia to raczej nie ma bo podczas okresu subskrypcji można uaktualniać zarówno sygnatury wirusów jak i sam program. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2015 Nieaktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach