MicroVPS.pl 85 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2015 Widziałem kiedyś stronę z możliwością wystawienia przetargu na grafikę, niestety nie mogę sobie przypomnieć adresu domeny. Może orientuje się ktoś jakie strony pośredniczą w tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shad 38 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2015 Czy chodzi o oferia.pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MicroVPS.pl 85 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2015 Nie, była strona gdzie wybierałeś jeden z chyba 3 pakietów i graficy przystępowali do przetargu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shad 38 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2015 To może corton.pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2015 Chodzi Ci o http://99designs.com/? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MicroVPS.pl 85 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2015 Tak, o tego typu strony mi chodziło. Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach