Gość Web-Support Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2015 Witam, Potrzebuje prostego serwera VPS OpenVZ do nauki konfiguracji systemów operacyjnych. Uczęszczam do technikum informatycznego, a więc potrzebuję własnego środowiska do nauki a także trzymania jakichś niezbędnych plików. Potrzebuję więc VPS'a o parametrach: 128 MB RAM, 700 MHz CPU oraz max 10 GB dysku. Łącze - 10 Mb/s wystarczy, z limitem 100 GB/mc. Zależy mi na jak najniższej cenie, dostępność nie jest priorytetem. Ważna jest także płatność SMS. Adres IP może być współdzielony. Będę także trzymać 5-slotowy serwer TS3, nic więcej - ftp, konfiguracja systemu oraz ts3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MicroVPS.pl 85 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2015 Zapraszam do sprawdzenia naszej oferty https://microvps.pl/#vps Posiadamy następujące metody płatności SMS PayPal DotPay PaySafeCard PayPerCall BitCoin Przelew tradycyjny Serwery w lokalizacji Polskiej Serwery dzierżawione są z Polskiego Data Center SPRINT. Każdy serwer otrzymuje własny adres ipv4. Szeroko rozbudowany i intuicyjny panel administracyjny Własny autorski system zarządzania API przyjmowanych płatności Karta płatności Automatyczna aktywacja serwera VPS (dane otrzymujesz w ciągu 5 sekund)! Kopie bezpieczeństwa Możliwość zmiany pakietu w dowolnym momencie Automatyczne zamówienie oraz wydawanie dodatków jak IP, RAM, dysk etc. System nadawania uprawnień osobą trzecim (subkonta) i wiele więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2015 Bierz ofertę MicroVPS.pl taniej i lepiej nigdzie nie znajdziesz, gwarantuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2015 Jak do nauki i nie będziesz trzymał tam czegoś strategicznego to slaskdatacenter.pl -> https://sldc.eu/serwery-vps Tylko ostrzegam. Mają co jakiś czas czkawki. Po prosty raz na miesiąc, dwa, trzy, czy sześć.... jest pad. Problemy trwają 1-3 dni i większość rzeczy wraca do normy. Ale jeśli będziesz go potrzebował go do nauki, to najwyższe poczekasz troszkę i będziesz mógł dalej się bawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Web-Support Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2015 Dziękuje za oferty, jednak jak napisałem w 1. poście zależy mi na konkretnych zasobach, aby nie przepłacać. Czy ktoś mógłby przygotować taki mały serwer za bardzo niską cenę, adekwatną do zasobów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2015 Mogę Ci dać takie parametry za darmo. Odezwij się na prywatnej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2015 Weź sobie tiktalik.com - rozliczanie godzinowe. VPS od 10 zł, ogólnie polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Web-Support Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2015 Witam, Odświeżam temat - czy jest ktoś w stanie zaoferować mi VPS tylko i wyłącznie z takimi parametrami, jakie podałem w pierwszym poście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mati5000 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2015 Czytasz wszystkie wypowiedzi w ogóle? Mogę Ci dać takie parametry za darmo. Odezwij się na prywatnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach