SQOR 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2015 Jak w temacie kupię licencję Direct Admin Lifetime. Koniecznie interesuje mnie możliwość faktury VAT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2015 U nas możesz kupić taką licencję, wersja External jest jednak bardzo droga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2015 Tak droga że mieści się spokojnie w podanym budżecie. http://www.directadmin.com/pricing.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2015 (edytowany) Tak droga że mieści się spokojnie w podanym budżecie. http://www.directadmin.com/pricing.html Coś chyba żle liczysz. 299$ x3,7zł(przy dobrym przeliczniku)=1106,3 zł x1.23(VAT)=1360,749 zł Edytowano Wrzesień 19, 2015 przez strefapc (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2015 Cena to nie problem problem jest tu: Buying from a Reseller? Note that our terms and condtions do not allow license reselling unless you're leasing it from a server provider with a server. If you don't receive a server with your license payment to the Reseller, then your license violates our terms and conditions. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tochkan 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2015 Akurat kupiłem kiedyś licencję DA LifeTime w Mzone, więc moglibyśmy się dogadać i spróbowałbym Ci jakoś ją odsprzedać. Myślę, że administracja byłaby w stanie zgodzić się na coś takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2015 Jak kupiłeś wersję Internal to na pewno jest w systemie i jest aktywna, ale nie możesz jej używać na obcych serwerach. Nie ma możliwości transferu takiej licencji do innej firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach