kori 29 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2015 (edytowany) Dosłownie krew mnie już zalewa że ostatnio promocje i lepsze oferty są tylko na aplikacjach mobilnych. Z ciekawości zaciągnąłem sobie opera mobile emulator.Co się okazało, w zwykłej przeglądarce bramka goip 4 portowa najtańsza to 315$, a w przeglądarce mobilnej 282$. Poprostu we mnie zawrzało nosz ku... <tu wymyśli sobie kilka przekleństw> Edytowano Wrzesień 13, 2015 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2015 No i? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2015 No i nico Szkoda że go krew nie zalała, szlag nie trafił, piorun kulisty nie piznął i cholera nie pochłonęła. Byłoby przez chwilę spokojniej na WHT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2015 Byłoby smutno i szaro... Tak czy siak dla kupujących droższe rzeczy na aliexpress ta wiedza się przyda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2015 Ta, o ile nie jesteś ustawiony w bazie danych forum jako domyślnie ignorowany dla każdego użytkownika :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach